Mijn naam is Sharon. In 2012 heb ik de opleiding schoonheidsspecialiste en pedicure afgerond. Ik heb een jaar later ook nog de opleiding medische pedicure afgerond. In 2014 startte ik vol trots mijn eigen bedrijf genaamd IN DE HANDEN VAN dat gevestigd is in Arnhem.

‘In de handen van’ is een aan-huis schoonheidssalon arnhem speciaal voor dames èn heren die op zoek zijn naar ontspanning, een hoog kwaliteitsniveau en een deskundige schoonheidsspecialiste en pedicure.

Vol passie en enthousiasme geef ik huidverbeterende behandelingen Van Sothys. Ik werk graag zoveel mogelijk manueel zodat ik precies kan voelen en zien wat de huid nodig heeft. De behandelingen pas ik op maat aan, zodat deze voor iedereen uniek zijn en optimaal effect geven.

Waarom ik gekozen heb om te werken met Sothys is omdat Sothys een uiterst gespecialiseerd merk op zich is sinds de oprichting, meer dan 70 jaar geleden, onderscheidt door de enorme inzet  voor onderzoek en innovatie. Het kenmerkt zich als huidverbeterd, veilig en natuurlijk product. Sothys is een merk die geïnspireerd is  door de natuur. De hoogwaardige, speciale instuutbehandelingen hebben een intensieve werking op de huid en leveren direct resultaat. Dit resultaat wordt behouden  met de ondersteunde producten voor thuis.

Door middel van speciale massagemethoden transformeert de Sothys instuutbehandelingen  in een onvergetelijke zintuigelijke ervaring.

Laat je bij IN DE HANDEN VAN informeren over de mogelijkheden en ervaar wat Sothys voor jou huid kan betekenen. ik zie u graag bij schoonheidssalon Arnhem.

Sluiten
×

Winkelmand

× Nu Online op Whatsapp!