Welkom bij pedicure Arnhem, wilt u een mooi verzorgde voeten pedicure of perfect gelakte teennagels? of wilt u uw voetproblemen laten verhelpen, Een pedicure is de beste manier om jouw voeten en teennagels in topconditie te krijgen én te houden wij zorgen daarvoor bij pedicure Arnhem zuid.

Hoe verloopt een pedicurebehandeling?

Tijdens de pedicurebehandeling van In de handen van wordt allereerst uw voeten gedesinfecteerd om zorg te dragen voor optimale hygiëne. Vervolgens zal de pedicure het eelt of de likdoorns verwijderen. De nagels worden op de juiste manier geknipt en de nagelplaten worden gepolijst. De voeten worden tot slot natuurlijk lekker gemasseerd. Als aanvulling kunt u er voor kiezen dat ze gelakt worden met een nagellak of een gellak.

Het verschil tussen een pedicure en medische pedicure.

De vraag die vaak gesteld wordt aan een medische pedicure. Een medische pedicure heeft een extra opleiding gehad. Hierdoor voert zij naast de reguliere pedicure-behandelingen ook diverse specialistische behandelingen uit. hieronder valt ook de voetbehandeling van risicovoeten, welke een verhoogd risico hebben op verschillende complicaties. Denk hierbij aan voetklachten als gevolg van een aandoening (reuma, diabetes, spasmen) of complicaties als gevolg van verwaarlozing van de voeten of ouderdom.

 

De verschillende prijzen van pedicure Arnhem

Hier vind u een overzicht van de prijzen voor gediplomeerde voetverzorging van pedicure Arnhem.

Wilt u een afspraak maken bij pedicure Arnhem?

Wilt u een afspraak inplannen bij pedicure Arnhem ”In de Handen van” voor een pedicure of medische pedicure behandeling? belt u mij dan op 06-22527545 of u kunt mij ook hieronder een e-mail sturen of een berichtje via de Livechat. Tot Snel!

Sluiten
×

Winkelmand

× Nu Online op Whatsapp!